�strigsgades Skole


13788

Ny bruger?
Brugernavn:

Adgangskode:

Autologind?

Glemt Logind?

Brug musen til at pege på ord eller billeder, hvor under der kan være gemt uddybende eller forklarende tekst.

BELLEVUE kvarter - og omegn.

Skolen dækker 2 kirkesogne - og af og til lidt dertil. Eleverne kom og kommer langvejs fra, men dog fortrinsvis fra skoledistriktet, der ved skolens start, stort set, har været sammenfaldende Nathanaels sogn.


Skolekammerater er der dog i overtal fra Allehelgens sogn, hvilket fremgår af de mange konfirmationsbilleder herfra.
Og spejderne fra Allehelgens findes også her på skolekammeraten.Nathanaels sogn er geografisk lille, klemt inde mellem Christians og Frelsers, der når helt frem til Hollænderdybet, og Allehelgens der tager den sydlige side af Holmbladsgade fra nr. 62 og ulige fra Vermlandsgade, der skiller med Allehelgens øst og syd herfor. Regnvandskanalen er vist den der skiller mod Frelser sogn.

Sundby Lokalhistoriske Forenings (SULFO) hjemmeside kan du se en oversigt over gamle, nye og sløjfede gadenavne i Sundby.


Som det fremgår af kommunens "Vej & Park" indtegninger er kvarteret afgrænset af Holmbladsgade, Hessensgade, Lemberggade, Sternberggade, Lergravsvej og afsluttes mod vest af en linie mellem Ungarnsgade og Badensgade/Sadolingrunden.

Siderne kan helt eller delvis være forbeholdt registrerede brugere.

Registreringen er primært den enkelte brugers beskyttese mod utilsigtet eksponering på www, der i det lukkede forum er begrænset til den registrerede personkreds.

Ansøg om at blive bruger!Logo
Nogle sider ses bedst med 1024 pixels vinduesbredde.
© 2003, 2024- Webredaktionen Skolekammeraten
kvarter er redigeret den 12.09.2017,
og er i alt hentet 1121 gange af 379 brugere (21%).