�strigsgades Skole


41278

Ny bruger?
Brugernavn:

Adgangskode:

Autologind?

Glemt Logind?

Brug musen til at pege på ord eller billeder, hvor under der kan være gemt uddybende eller forklarende tekst.

III real U - tur til Østrig 1965


Kort

Realklassen afsluttede skoletiden med en studietur.
Klassen rejste den 22.6.1965 med tog til Østrig og med overnatning i toget og tog ophold i Sankt Jodok, hvorfra ture gik en dag til Gries am Brenner, hvor der lå en udendørs svømmehal, og ture til Italien hvor byerne Bolzano og Merano fik besøg.
Verner Jensen tog en del billeder undervejs, der præsenteres her.
Gasthof Lamm


Gasthof Lamm var der en udsøgt betjening - Stuepigen var altid meget hjælpsom, så hun skulle naturligvis også med på klassebilledet den sidste dag.De tyske ugeblade bliver flittigt studeret. Her er det fra venstre Kaj Buch, Ole Hatting, Gert Carlsen, Flemming og John Ellekær.
Cafe cafe cafeFra venstre Leif Skov, Jette (siddende), Alice, en af Ohlands døtre (med ryggen til ) og til højre Judy. Marcherende veteraner 47 år efter er selv gamle skyttegrav veteraner ikke specielt frygtindgydende. I baggrunden skimtes Lis og Joan. Der var naturligvis masser af Tyrolermusik og lederhosen. Til venstre ses Alice og Else.
Ekstremt vejr med store regnmængder er ikke noget nyt fænomen! Oversvømmet
Store dele af Østrig var ramt af oversvømmelse i 1965. Mange steder stod vandet op til taget, som her på billedet, men vi nåede da frem til vores bestemmelsessted, vistnok uden de helt store forsinkelser.
Ekstremt vejr med oversvømmelser og usædvanligt nedbør er således ikke noget nyt fænomen, men dengang så man det ikke så meget i TV som man gør i dag.


Siden er under stadig supplering af Verner Jensen.
Siderne kan helt eller delvis være forbeholdt registrerede brugere.

Registreringen er primært den enkelte brugers beskyttese mod utilsigtet eksponering på www, der i det lukkede forum er begrænset til den registrerede personkreds.

Ansøg om at blive bruger!Logo
Nogle sider ses bedst med 1024 pixels vinduesbredde.
© 2003, 2024- Webredaktionen Skolekammeraten
austria65 er redigeret den 17.05.2017,
og er i alt hentet 1023 gange af 271 brugere (15%).